Dr.POPESCU MARIA MANUELA
Concept by XbyteDesign 2013 
Harta
Unde ne gasiti?
Cabinetul de dermatologie se
Gaseste in incinta Clinicii Materna
Str.Ion Creanga nr.11 Focsani .
Detalii  locatie….
Detalii
Programare  online  
Pentru consultatii va puteti programa
Apeland la telefoanele din pagina
de contact sau  pe adresa de mail…
Detalii programare…
Descarca flyer 
Programari 
 8-20 
Luni - Sambata 
 0237.214.750 
 0728.975.525
Medic primar dermatologie venerologie
Informatii Contact Cabinet Dermatologie Focsani Flayer dermato.pdf

Cabinetul de dermatologie  Dr.Popescu Maria Manuela  a fost deschis pentru a oferi servicii medicale personalizate si performante. Intelegem nevoile si dorintele dumneavoastra si dorim sa fim alaturi cand aveti nevoie de ajutor medical si sa  va rezolvam problemele de sanatate.

Medic Primar Dermato Venerolog

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie - Universitatea Targu Mures 1996

Cursuri de rezidentiat finalizate in 2004  cand  a devenit medic specialist

A urmat programul de pregatire si a absolvit examenul de atestare obtinand competente in termografie(termoviziune cutananta) in 2004

A sustinut examenul de primariat in 2010 devenind medic primar dermatovenerologDr.Popescu Maria Manuela este medic primar dermato-venerolog cu o vasta experienta clinica in dermatologie.

Dr.Popescu Maria Manuela  isi  exercita profesia de medic dermatolog cu daruire si  pasiune, le explica pacientilor detaliile afectiunii de care sufera pe intelesul acestora, schema de tratament este stabilita de comun acord cu acestia , in concordanta cu dorintele si posibilitatile lor, este atenta la suferinta pacientilor si  pune suflet in tot ceea ce face.

Colaboram  cu alte clinici de specialitate asa incat pacientii nostri sa poata beneficia de cel mai bun tratament in orice afectiune dermatologica. Stabilim  un diagnostic corect al afectiunilor dumneavoastra dermatologice sau venerologice urmat de elaborarea unui plan terapeutic individualizat si monitorizarea acestuia.

Putem face o analiza a tenului, parului sau unghiilor dumneavoastra si recomandari pentru intretinerea acestora. Pacientii nostri pot fi nou nascuti, sugari, copii, adolescenti, adulti si batrani, femei si barbati. Suntem dedicati sanatatii si frumusetii pielii  dumneavoastra.

A urmat si absolvit cursuri si
workshop-uri de :
Cabinet dermatologie estetica
Tratarea afectiunilor pielii
Reintinerire faciala
Consiliere personalizata
Competente
Experienta